Добредојдовте во Лука Дент

Вашата стоматолошка ординација на која може да и верувате.

Лука Дент постои од 2010 година и нудиме квалитетни стоматолошки услуги на нашите пациенти.

Нашата мисија е да ви обезбедиме висококвалитетни стоматолошки интервенции . Ние ги нудиме сите видови на стоматолошки услуги, од консултативни прегледи до избелување на забите, лечење на заби и поставување на забни импланти.

Зошто Лука Дент

Секој од нашите стоматолози е врвен професионалец со години на искуство во областа на стоматологијата.
Секоја процедура се изведува со најголема прецизност и внимание.
Ние гарантираме безболно лечење и користиме најнови технологии и опрема за да ги решиме вашите стоматолошки проблеми на најбрз и најефикасен начин.
Нашата ординација е опремена со најсовремена опрема,која што овозможува комфорна и пријатна атмосфера за нашите пациенти
Одберете ја Лука Дент и ќе добиете стоматолошка грижа каква што ја заслужувате.
Ние нудиме индивидуални решенија за секоја потреба и можеме да се прилагодиме на вашите потреби.
Во Лука Дент, ние посветуваме време и внимание на секој пациент.

Контактирајте не денес за да закажете ваш прв преглед и да ја започнеме вашата рутинска стоматолошка грижа!

Нашите Стоматолошки Услуги

Естетска стоматологија

Ласерско белење на заби
Фасети
Чистење на забен камен и полирање
Прочитај повеќе

Ортодонција

Ортодонцијата е гранка во стоматологијата која се занимава со корекција на неправилности во развојот на вилицата и растот на забите…
Прочитај повеќе

Протетика

Протетика е дел од стоматологијата што се фокусира на обновување на физиолошката форма на забите и забните редови…
Прочитај повеќе

Детска Стоматологија

Ги советуваме и апелираме сите родители да ги донесат своите деца на „запознавање“ и „дружење“ со својот терапевт…
Прочитај повеќе

Имплантологија

Имплантологијата е најсовремената област во стоматологијата која се занимава со целосна реконструкција и замена на изгубените заби и…
Прочитај повеќе

Дигиталната рентгенографија

За да можеме да подготвиме план за создавање на вашата нова насмевка, прво треба детално да ја анализираме…
Прочитај повеќе

Д-р. М-р. Набил Болис-магистар по орална хирургија

Д-р. М-р. Набил Болис– има завршено Стоматолошки Факултет во Скопје во 1980 година  и е првиот Магистер по орална хирургија од 1988 година на Стоматолошкиот Факултет во Скопје.

Toj jа основа стоматолошката ординација  “ПЗУ – Тереза” во 1990 година во Скопје која е една од првите приватни стоматолошки ординации во С.Р.Македонија.Својата приватна ординација ја опреми според највисоки светски стандарди. Праксата што ја воведе во долго годишното работно искуство ja пренесе на својата ќерка др. Тереза која што во 2010 година самостојно отвори стаматолошка поликлиника со подружница ‘’ ПЗУ Лука Дент” каде што ја применува визијата на својот татко и унапредување на технологија и знаење по светски стандарди.

Нашиот тим

Во Лука Дент

Нашата цел е здрава и убава насмевка!

Задоволни пациенти. Вистински сведоштва.

Барање за закажување

Испратете ни онлајн барање за закажување на термин за преглед или услуга, а ние во најкраток можен рок ќе ве контактираме!
  Контакт инфо

  Адреса

  Христо Татарчев бр. 47-Б,
  Кисела Вода, Скопје

  Паркинг

  Бесплатно пред ординација

  Телефон

  +389 75 350 866

  Email

  info@luka-dent.com
  bolistereza@yahoo.com

  Работно време

  Понеделник - Петок ………… 08:00 – 20:00
  Сабота, Недела ………………… Затворено