Нашите Стоматолошки Услуги

Естетска стоматологија

Ласерско белење на заби
Фасети
Чистење на забен камен и полирање
Прочитај повеќе

Ортодонција

Ортодонцијата е гранка во стоматологијата која се занимава со корекција на неправилности во развојот на вилицата и растот на забите…
Прочитај повеќе

Протетика

Протетика е дел од стоматологијата што се фокусира на обновување на физиолошката форма на забите и забните редови…
Прочитај повеќе

Детска Стоматологија

Ги советуваме и апелираме сите родители да ги донесат своите деца на „запознавање“ и „дружење“ со својот терапевт…
Прочитај повеќе

Имплантологија

Имплантологијата е најсовремената област во стоматологијата која се занимава со целосна реконструкција и замена на изгубените заби и…
Прочитај повеќе

Дигиталната рентгенографија

За да можеме да подготвиме план за создавање на вашата нова насмевка, прво треба детално да ја анализираме…
Прочитај повеќе