Адреса

Христо Татарчев бр. 47-Б,
Кисела Вода, Скопје

Паркинг

Бесплатно пред ординација
+389 75 350 866

Email

info@luka-dent.com
bolistereza@yahoo.com

Работно време

Понеделник …………… 08:00 – 20:00
Вторник …………….……. 08:00 – 20:00
Среда ……….……….……. 08:00 – 20:00
Четврток …………..……. 08:00 – 20:00
Петок ………………..…….. 08:00 – 20:00
Сабота, Недела ……... Затворено

Како до нас

Пишете ни